Kenia Safari

Kenia is een land dat bekend staat om zijn prachtige natuur en wilde dieren. Als je op zoek bent naar een adembenemende safari-ervaring, dan moet je absoluut een Kenia safari overwegen. In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis naar Kenia en delen we de beste plekken die je kunt bezoeken tijdens je safari.

Ontdek de Serengeti

De Serengeti in Kenia is een van de meest populaire bestemmingen voor safari-liefhebbers. Deze uitgestrekte vlaktes bieden de perfecte habitat voor talloze wilde dieren, waaronder leeuwen, luipaarden, olifanten en buffels. Je kunt genieten van opwindende gamedrives en getuige zijn van het spectaculaire zicht van dieren in hun natuurlijke omgeving.

Maak kennis met de Masai

Tijdens je Kenia safari kun je ook de kans krijgen om de beroemde Masai-stam te ontmoeten. De Masai staan bekend om hun kleurrijke kleding en traditionele levensstijl. Ze verwelkomen je graag in hun dorpen en laten je kennismaken met hun cultuur en tradities. Het is een unieke ervaring om hun dansen en rituelen bij te wonen.

Ga op zoek naar de Big Five

Het spotten van de Big Five is een van de hoogtepunten van elke safari in Kenia. Deze ‘Big Five’ bestaat uit de leeuw, olifant, buffel, neushoorn en luipaard. Kenia staat bekend om zijn rijke biodiversiteit en je hebt een goede kans om al deze prachtige dieren te zien tijdens je safari. Vergeet niet je camera mee te nemen, want je wilt deze onvergetelijke momenten vastleggen.

Bezoek de Maasai Mara

Een ander juweeltje van Kenia is de Maasai Mara. Dit natuurreservaat staat bekend om de jaarlijkse migratie van wildebeesten, zebra’s en gazellen. Elk jaar trekken miljoenen dieren op zoek naar verse weilanden en water. Het is een spektakel dat je niet mag missen als je op safari bent in Kenia. Je kunt ook genieten van ballonvaarten en wandelsafari’s in dit adembenemende landschap.

Sluit af met ontspanning aan de kust

Na je avontuurlijke safari kun je heerlijk ontspannen aan de prachtige kustlijn van Kenia. Met zijn witte zandstranden en turquoise wateren is het de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de warme zon. Je kunt ook snorkelen of duiken om de kleurrijke onderwaterwereld te verkennen.

Wacht niet langer en plan nu je safari. Ontdek de magie van dit prachtige land en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Waar wacht je nog op? Pack je koffers en het avontuur wacht op je in Kenia! Klik hier voor het beste vakantie aanbod

Vakantie aanbiedingen Kenia

 1.072,00

Hotel Travellers Beach En Club is een 4 sterren accomodatie in Mombasa. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 1072 per persoon.

 1.587,00

Hotel Nomad Beach Resort is een 5 sterren accomodatie in Diani Beach. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 1587 per persoon.

 1.082,00

Severin Sea Lodge is een 4 sterren accomodatie in Mombasa. u boekt deze reis direct bij onze partner D-Reizen. Nu vanaf EUR 1082.00 per persoon.

 3.160,00

Pracht & Praal van Kenia Privé is een complete rondreis naar Kenia. u boekt deze reis direct bij onze partner 333 Travel. Nu vanaf EUR 3160.00 per persoon.

 1.032,00

Kenya Bay Beach is een 3 sterren accomodatie in Mombasa. u boekt deze reis direct bij onze partner D-Reizen. Nu vanaf EUR 1032.00 per persoon.

 1.701,00

Hotel Serena Beach is een 5 sterren accomodatie in Mombasa. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 1701 per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *