Watamu

Watamu

Een paradijs aan de kust van Kenia

Watamu, gelegen aan de prachtige kust van Kenia, is een waar paradijs voor reizigers die op zoek zijn naar witte zandstranden, kristalhelder water en een overvloed aan natuurlijke schoonheid. Met zijn verbluffende landschappen en diverse flora en fauna biedt deze bestemming alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Prachtige stranden en helder water

Watamu staat bekend om zijn adembenemende stranden. Met kilometerslange stroken van wit zand en azuurblauw water is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke pracht om je heen. Of je nu wilt zonnebaden, zwemmen of snorkelen, de stranden van Watamu bieden voor elk wat wils.

Een rijk onderwaterleven

Voor duikliefhebbers is Watamu een ideale bestemming. Het koraalrif dat in de buurt ligt, is immers een van de grootste ter wereld. Duiken en snorkelen in deze wateren geeft je de mogelijkheid om kleurrijke vissen, schildpadden en zelfs dolfijnen en walvissen te zien. De rijke biodiversiteit in dit gebied zal zelfs de meest ervaren duiker versteld doen staan.

Natuurreservaten en mangroves

Naast de prachtige stranden heeft Watamu ook een aantal indrukwekkende natuurreservaten die je kunt ontdekken. Gidsen leiden je door weelderige bossen en wijzen je op de verschillende vogelsoorten die hier hun thuis hebben gevonden, waaronder prachtige flamingo’s. Een boottocht door de mangroves biedt je de mogelijkheid om dit unieke ecosysteem van dichtbij te ervaren.

Lokale cultuur en gastvrijheid

Watamu is niet alleen een paradijs voor natuurliefhebbers, maar biedt ook een kijkje in de lokale Keniaanse cultuur. Maak kennis met de vriendelijke bevolking en leer over hun tradities en gebruiken. Proef de heerlijke lokale keuken en geniet van traditionele dans- en muziekvoorstellingen. De warme gastvrijheid van de mensen zal je zeker het gevoel geven dat je thuis bent.

Dus, of je nu wilt ontspannen op de witte zandstranden, de prachtige onderwaterwereld wilt verkennen of kennis wilt maken met de lokale cultuur, Watamu biedt het allemaal. Het is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie vol natuurlijke schoonheid, avontuur en gastvrijheid. Plan je reis naar Watamu en ontdek zelf waarom deze plek echt speciaal is.

Vakantie aanbod Watamu

 1.485,00

Baobab Beach Resort is een 4.0 sterren accomodatie in Ukunda (Mombasa-Zuid). u boekt deze reis direct bij onze partner Zoover. Nu vanaf EUR 1485.00 per persoon.

 1.177,00

Southern Palms Beach Resort is een 4.0 sterren accomodatie in Diani Beach. u boekt deze reis direct bij onze partner Zoover. Nu vanaf EUR 1177.00 per persoon.

 1.213,00

Sentido Neptune Beach Resort is een 4.0 sterren accomodatie in Mombasa. u boekt deze reis direct bij onze partner Zoover. Nu vanaf EUR 1213.00 per persoon.