Giraffe Centre in Kenia

Ben je geïnteresseerd in Afrikaanse wilde dieren en wil je een unieke ervaring beleven? Dan is een bezoek aan het Giraffe Centre in Kenia zeker een aanrader. In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar deze bijzondere plek, waar je oog in oog kunt staan met giraffen en meer te weten komt over hun leefwijze en het belang van natuurbescherming.

Een unieke ontmoeting met giraffen

Het Giraffe Centre bevindt zich in Nairobi, de hoofdstad van Kenia, en is een toevluchtsoord voor de bedreigde Rothschild-giraffen. Hier heb je de mogelijkheid om deze prachtige dieren van dichtbij te bewonderen en zelfs te voeren. Stel je eens voor hoe het voelt om een giraffe tot op ooghoogte te voeren, terwijl je geniet van het majestueuze uitzicht over de uitgestrekte vlaktes van Kenia.

Het belang van natuurbescherming

Tijdens je bezoek aan het Giraffe Centre leer je niet alleen over giraffen, maar ook over het belang van natuurbescherming. De Rothschild-giraffepopulatie is de afgelopen decennia drastisch afgenomen als gevolg van habitatverlies en stroperij. Het centrum zet zich in om deze prachtige dieren te beschermen en hun leefgebied te behouden. Je zult versteld staan van de passie en toewijding die de medewerkers van het centrum hebben voor het behoud van de natuur.

Een educatieve ervaring

Het Giraffe Centre biedt ook educatieve programma’s voor zowel lokale bewoners als toeristen. Hier kun je meer leren over de leefwijze van giraffen, hun voeding en het belang van biodiversiteit. Je kunt deelnemen aan interactieve sessies en presentaties, waarbij je zelfs de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen aan de experts van het centrum. Deze educatieve ervaring zal je kennis en begrip vergroten en je inspireren om actie te ondernemen in de strijd tegen klimaatverandering en het behoud van bedreigde diersoorten.

Een omgeving vol schoonheid

Niet alleen de giraffen maken het Giraffe Centre zo bijzonder, maar ook de prachtige omgeving waarin het centrum zich bevindt. Het centrum is omringd door een weelderige groene omgeving, met schaduwrijke bomen en kleurrijke bloemen. Dit creëert een rustgevende en vredige sfeer, ideaal voor een ontspannen wandeling of picknick na je bezoek aan de giraffen. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want de kans op onvergetelijke foto’s is hier groot!

Plan je bezoek

Wanneer je het Giraffe Centre wilt bezoeken, is het raadzaam om van tevoren een reservering te maken. Het centrum ontvangt veel bezoekers van over de hele wereld en om de dieren en de natuurlijke omgeving te beschermen, worden er dagelijks slechts een beperkt aantal mensen toegelaten. Door vooraf te reserveren, ben je verzekerd van toegang tot dit unieke stukje Kenia.

Bezoek het Giraffe Centre

Het Giraffe Centre in Kenia biedt een unieke kans om giraffen van dichtbij te bekijken en meer te leren over de noodzaak van natuurbescherming. Met educatieve programma’s, prachtige omgeving en bevlogen medewerkers, is het centrum een must-visit bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers. Wacht niet langer en plan je bezoek aan dit betoverende stukje Kenia!

Reserveer hier direct je excursie naar het Giraffe Centre

Vakantie aanbiedingen Kenia

 1.459,00

Hotel Turtle Bay is een 3 sterren accomodatie in Watamu. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 1459 per persoon.

 1.627,00

Hotel Southern Palms Beach Resort is een 4 sterren accomodatie in Mombasa. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 1627 per persoon.

 1.230,00

Bahari Beach is een 3 sterren accomodatie in Mombasa. u boekt deze reis direct bij onze partner D-Reizen. Nu vanaf EUR 1230.00 per persoon.

 1.371,00

Serena Beach is een 5 sterren accomodatie in Mombasa. u boekt deze reis direct bij onze partner D-Reizen. Nu vanaf EUR 1371.00 per persoon.

 1.289,00

Pinewood Beach Resort en Spa is een 4 sterren accomodatie in Mombasa. u boekt deze reis direct bij onze partner D-Reizen. Nu vanaf EUR 1289.00 per persoon.

 2.995,00

Beste van Kenia (8 dagen) - cat. Standard is een complete rondreis door Kenia. u boekt deze reis direct bij onze partner AfrikaPlus. Nu vanaf 2995.00 per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *